Ga verder naar hoofdcontent

Bij Begrafenissen D’haene in de regio Kortrijk willen we ervoor zorgen dat een uitvaart een tedere herinnering kan zijn voor nabestaanden. Een manier om hun verlies te kunnen verwerken. Geen betere manier om dit te doen dan met een persoonlijke uitvaart die helemaal op maat is van de overledene. Met ons oog voor detail, gevoel voor empathie en zin voor innovatie willen we een hedendaagse en persoonlijke uitvaart creëren. Dit alles met de nodige ondersteuning en begeleiding.

Liefst een traditionele dienst en kerkelijke uitvaart?

Een kerkelijke uitvaart in een gewijde kerk of kapel in de regio Kortrijk, al dan niet in de parochie van de overledene, behoort tot één van onze sterktes. In overleg met jou en de priester geven we de eucharistieviering vorm. Je legt eigen accenten die aansluiten bij het leven en de persoonlijkheid van de overledene in de muziek, lezingen, gebeden. Zo kan je op een respectvolle, serene en tevens traditionele en ceremoniële manier afscheid nemen.

Een persoonlijke uitvaart op één van onze unieke locaties

Waar we bij Begrafenissen D’haene ook in uitblinken, zijn unieke en persoonlijke uitvaarten in en rond Kortrijk. Onze uitvaartleiders en moderatoren hebben een jarenlange ervaring, zijn een kei in het organiseren van een warme afscheidsdienst en zorgen voor een begeleiding op maat. Daarbij houden ze maximaal rekening met de wensen van de nabestaanden en de overledene. Samen met jou gaan ze op zoek naar unieke accenten voor de uitvaart en een locatie die voor de overledene of de nabestaanden betekenisvol is.

Van de huiselijke sfeer van de eigen woning of tuin tot een zaal of onze eigen aula. Eerder gewonnen voor een traditionele aanpak binnen een burgerlijke plechtigheid? Ook dat kan bij Begrafenissen D’haene. Wij zorgen voor een intiem afscheid waarbij we een hedendaagse uitvaart combineren met traditionele, ceremoniële waarden. Dit alles om een liefdevol moment te creëren en de herinnering diep te koesteren.

Buitenlocatie met tent voor begrafenis

Rouwmaaltijden om gezellig samen te zijn

Een rouwmaaltijd na de uitvaart of begrafenis creëert een moment van samenzijn en samenhorigheid. Het ophalen van herinneringen en mooie momenten oprakelen gaat makkelijker binnen de context van een maaltijd. Wij zorgen ook hier voor de catering en stemmen met jou menu en invulling af.